måndag 14 juni 2010

Slut.

Det gick inte riktigt så bra som jag hade velat med denna bloggen. Kanske för att jag först och främst aldrig gick ut med den. Men hur som helst. Nu börjar period ett lida mot sitt slut.

Egentligen skulle det ha varit slut för två månader sedan. Men då var jag på ett återbesök hos hudläkaren (som förövrigt är en ny läkare VARENDA gång) och då visar det sig att det har blivit något fel i doseringsmängden. Så i lite mer än två månader så har det varit fel och så fick jag ta igen det nu helt enkelt.

Imorgon ska jag dit för ett sista besök. Som tur va så är jobbet ganska flexibelt så att det gick att ordna!

Jag längtar som in i bomben tills jag får sola igen, dricka alkohol (Jag har aldrig varit någon som dricker så fruktansvärt mycket..men nu har man ju verkligen fått låta bli hela tiden) och det som jag faktiskt längtar efter mest av allt är faktiskt rätt oväntat. Men både jag och min pojkvän längtar iallafall. Äntligen ska den där p-staven som har funnits där i snart ett halvår få göra sitt ordentligt. Ska bli kul!

Nu kanske ni undrar lite hur huden ser ut och så vidare?
Helt och hållet finnfritt!
Från att gå från massor av bölder och äckliga sår i hela ansiktet så är det nu helt fritt!
Det enda man kan se är lite ärr här och var som kommer att försvinna efter tiden. Det bästa är att det försvinner jättelätt för mig så fort jag är i solen en dag eller två!

Att inte behöva tänka på att man ser ut som en äcklig prickigkorv.
Jag gillar!